Papillon Maastricht

• Vuilnisbak

H

Hermanpijnaker

2 weken geleden

Hier vaker geweest,maar gaat wel achter uit hier toileten en doch niet schoon,het verveleden was dat we 2 x stroom wouden hebben maar dat lukte bij ons niet en ook niet bij de buren die zijden al gebeurt hier vaak,wij bellen werdt niet opgenomen (3 x) ,oke wij mailen ook niks meer van gehoord, dus wij waren 2x €4,50 = €9 euro kwijt .

:)Eerlijkbeesje

nov 2025

picobello echt goed concept na11u in voor uit.goed verlicht.aan wandelpaden.douchen1€.afwas/wc gratis= let it go:) maastricht en belgie op fietsafstand dichter is er niets!100plekken vol8november.nacht bijgeboekt.zitten aan t water of woonboten bekijken.van alle marken thuis. fijbe eerlijke prijs voor actieve omgevingbezoekers.niets veranderen aub.aan uit net werkt prima!

Urker

nov 2025

Slapen en weer wegrijden. De toegangsweg is keurig vernieuwd!

Bosscherweg 35

6219 ND, Maastricht, Nederland

locatie aan de Maas - betaling en stroom via app AanUit.net of betaalautomaat - entreekaart geldig tot volgende dag 11.00u; verlengen via een nieuwe transactie - uitzicht kasteel Borgharen - centrum 2,5km

1 jan t/m 28 feb

1 mrt t/m 30 jun

1 jul t/m 31 aug

Toon alle tijden en prijzen