Prima plek voor een overnachting. Bitterballen in het restaurant zijn heerlijk. Wandelen in de buurt is fijn. Het veldje waar je op staat is als het nat is drassig en spannend om er uit te rijden. Wij zullen er vaker komen!
CP niet te bereiken vanuit Milsbeek via Zwarte Weg. Gebeld met De Diepen : wel bereikbaar via Ringbaan.
Heerlijke camperplek, fijn dat je de keuze hebt om stroom apart te kunnen betalen wat wij waarderen als je zelfvoorzienzienend bent!
Zwarteweg 60
6596 MJ, Milsbeek, Nederland51° 44' 17" N
dediepen.franc@gmail.com
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons