Op deze uitstekende camperplel kan je nu ook afwassen, zolang je wilt.
Vrij gelegen in het pittoreske Ospeldijk - Nationaal Park de Groote Peel - zorgboerderij - B&B - ontbijt- en / of lunchservice - sauna/wellness - centrum 3km
Meijelsedijk 62
6035 RL, Ospel, Nederland€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenOp deze uitstekende camperplel kan je nu ook afwassen, zolang je wilt.
Wij hebben hier 2 nachten gekampeerd met onze camper. Douches en toiletten waren netjes. Helaas geen plek om af te wassen, hier werd nog aan gewerkt. Vriendelijke eigenaar!
Gastvrij met ruime camperplekken, waarbij aankomst en vertrek tijdstip bespreekbaar is. Dit geeft veel flexibiliteit. 1 km van infocentrum NP de Groote Peel met mooie wandelpaden en prima lunchvoorziening. Lunchen en ontbijten kan overigens ook prima in t restaurant van Gasthuys de Peel, de locatie waar t beroemde Moulin Blues festival ooit begon.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Op deze uitstekende camperplel kan je nu ook afwassen, zolang je wilt.
lees meerMeijelsedijk 62
6035 RL, Ospel, Nederland51° 19' 2" N
info@gasthuysdepeel.nl
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater