Locatie op jachthaventerrein - aanmelden bij winkel aan de Maasboulevard 101, even parkeren op de oprit - aankomst voor 20u - direct aan het water tussen de Roer en de Maas - in winterseizoen minder faciliteiten zie website - Designer Outlet 2,1km - centrum 800m
Maasboulevard 101
6041 LX, Roermond, Nederland€ 17,05 • 1 feb. t/m 1 dec.
Kortingskaartenniet de moeite een echte vuile bedoening en je kijkt op een muur ,niets van sanitair geen water enz .en duur volgens wat er maar was ,ik vind dat ze het tarief in de winter wel mogen aanpassen Gaan daar zeker nooit meer terug .
prima CP, eigenlijk in het leuke centrum. faciliteiten prima. En dan de douche!!!! zulk warm water kom je zelden tegen. mooi wandelen en fietsen. ga even naar de Vvv waar je prima info krijgt.
wij hebben hier heerlijk gestaan. 20/9. prima gratis douche en toilet. tarief is 17,05 zonder stroom. jammer van de muur waar je tegenaan kijkt.
Campinggedrag niet toegestaan
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Maasboulevard 101
6041 LX, Roermond, Nederland51° 11' 38" N
51.19376
info@helenawerf.nl
€ 17,05 • 1 feb. t/m 1 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Wasmachine