Camping 't Rouweelseveld

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Wat leuk dat dat jullie onze camping en camperplaats hebben gevonden. Wij, Piet en Wietje heten jullie van harte welkom en zullen ons best doen jullie een aangenaam verblijf te bezorgen. Wij zijn in 2000 met onze camping en camperplaats gestart op de voormalige boerderij van de ouders van Piet. Geniet van de rust en de ruimte. Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Maar bovenal ontdek en laat je verrassen door de vele mogelijkheden in de omgeving. Van atractiepark Toverland, het Peelbergen Equestrian Centre de Peelbergen tot zelfs 3 nationale natuurparken in een straal van 30 km en de talloze pareltjes er tussenin.

Lees verder

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

majcoolen

jun 2025

Bij aankomst tref je hier een vriendelijk en behulpzaam echtpaar aan. Mooi aangelegde duurzame camping met dito grasmat en royale staanplaatsen. Het sanitair is gedateerd maar wel goed bruikbaar en altijd zeer schoon. Kortom een camping om vaker naar toe te gaan want de omgeving is top voor fietsers en wandelaars.

Phi-P

mei 2025

Leuke kleinschalige SVR camping (zie vorige positieve reviews) Voor de verandering hadden wij eens geen fietsen meegenomen. Naar het gezellige centrum lopen van Sevenum is heel goed te doen. Leuke winkels en een supermarkt. Meerdere restaurants in de omgeving. Ook op korte loopafstand een heel mooi buitengebied cq bos. Dit alles maakt dat wij beslist een keer terugkomen om te onthaasten. Wietje en Piet dank voor het aangenaam verpozen.

Jaco040

sep 2024

Ik heb hier een tijd gestaan omdat ik hier in de buurt een klus had. Prachtige locatie, goede voorzieningen, nette toiletten en douches en zeer vriendelijke eigenaren die altijd voor je klaarstaan. Hier kom ik zeker nog eens terug!

De Hees

5976 NJ, Sevenum, Nederland

Sitecode: 20392

Locatie host

Lees verder

SVR camping - nabij Sevenum en Kronenberg - camperplaatsen en kampeerplaatsen - camping draait volledig op zonne-energie - attractiepark Toverland - Equestrian Centre de Peelbergen 3km - langere en zwaardere campers alleen in overleg - centrum 1km

28 mrt t/m 15 sep

NKC - NKC/CCI Card