Camping Zonnehoeve

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

ArieteKulve

okt 2025

Alles klopt wat er beschreven wordt .. Wij hadden gekozen voor een nog ruimere comfortplek. Enige minpuntje voor ons was het vele verkeer wat langs de camping rijdt. Anders was het 5 sterren

J_&_J

okt 2025

Absoluut 5 sterren! Top locatie zo nabij Valkenburg. Mooie ruime plekken op verschillende hoogte-plateaus. Met inderdaad water en electra maar ook een picknick tafel! Aardige, behulpzame, flexibel en gastvrije eigenaren. Klasse sanitair. Kortom wij komen zeker terug om nog meer van de omgeving te ontdekken.

IJW

okt 2025

Onlangs op doorreis naar Frankrijk hier twee dagen gestaan. Een topcamping. Vriendelijke en gastvrije eigenaren. Ruime plaatsen, elk met picknick tafel, prima wifi op plek,keurig en erg schoon sanitair, 16A en water op plek met afvoer . Dit allemaal in de prijs inbegrepen, ook het wassen en drogen. Goed onderhouden camping met prima ligging. Wij gaan er zeker weer naar toe!

Hekerweg 20

6301 RH, Valkenburg, Nederland

Terrassencamping met vakantie appartementen - zwembad - recreatie ruimte - centrum Valkenburg 2km

1 jun t/m 15 sep

16 sep t/m 31 okt