gastvrije ontvangst. mooie plek met fantastisch uitzicht. Goede plek voor de camper die meteen vlak staat. Heerlijk gegeten in het restaurant voor een schappelijke prijs en goede/gastvrije bediening. Aanrader wat ons betreft.
Vroeger was ik hier ooit, en wat had ik hier goede herinneringen aan. Nu een paar dagen terug geweest. We werden allervriendelijkst ontvangen door een aardige jongeman. De verhouding prijs kwaliteit is niet in evenwicht. zeker niet als je van de tekst uit gaat dat dit een rustige camping zou moeten zijn. Behoorlijk geluidsoverlast van het langsrazende verkeer. Vooral de motorfietsen. Het sanitair is gedateerd maar netjes en schoon.
lees meerMooie ligging en sommige plekken geweldig uitzicht een probleem is de terrassencamping wel . camper recht te zetten niet te doen .Er wordt veel verhuisd als het mogelijk is maar weinig resultaat. We hebben levelers quatro dus behoorlijk nog nooit problemen gehad.
Camerig 12
6294 NB, Vijlen, Nederland50° 46' 12" N
info@campingrozenhof.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons