Camperplaats Weert

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Eddy en Joke

nov 2025

Weer werden we door Paul en Corrie hartelijk ontvangen op hun zeer⁰ nette en mooi gelegen camperplaats. We voelen ons er echt thuis.

L

Lyndalou

okt 2025

Zeer hartelijke ontvangst bij aankomst! Zeer mooie, vlakke verharde ondergrond. Elektriciteit via een muntmeter van 1 euro was erg zuinig. Walt en Rosa, die de camping beheren, zijn aardige mensen en zo behulpzaam! Weert ligt vlakbij en heeft alles wat je nodig hebt. Er was kermis in de stad toen wij er waren, dus het was behoorlijk druk! Goede fietsroutes. Ik zou zeker terugkeren naar deze camping als ik weer in de buurt ben. Bedankt voor alles! Lynda en Charlie, Schotland

Ruud2506

okt 2025

Wat een geweldige mensen, ging er naar toe om de camper winter klaar te maken, deze lieve mensen hebben mij gelijk geholpen, alles fijn uitgelegd en ook alles mogen lozen ook de wc schoongemaakt en afval water mogen lozen en ze vroegen er niks voor. harstikke bedankt, groetjes, Ruud Geeraths

Suffolkweg Zuid 30

6002 RX, Weert, Nederland

winnaar NKC-verkiezing Camperlocatie 2014 - locatie langs kanaal - stroomzuilen met euromunten - direct aan fietsroute - max 1 hond per camper - reserveren mogelijk [in weekend, min. 2 nachten] - wisselmoment 12.00u - centrum Weert 1,5km.

14 mrt t/m 31 dec