plaatsen op de camping - ook aan de rand op camping verharde camperplaatsen zonder sanitair gebruik tegen lager tarief - sauna - tegenover de minicamping ligt een 9-holes par 3 golfbaan - centrum 2,5km
Asdonkseweg 7
5735 SP, Aarle-Rixtel, Nederland€ 14,00 • 1 jan. t/m 1 nov.
N/A
Kortingskaartenleuke gastvrije goed onderhouden camping met SCHITTEREND sanitair. Een echte aanrader
Kleine, redelijk onderhouden camping in het groen. Beperkt schaduw. Parkeervakken ruim, vlak, verhard (naast parkeerplaats auto’s) of gras op zandgrond. WiFi redelijk. Sanitair algemeen en privé: uitstekend. Supermarkt op 2.2 km. Hond los in bos op 100 m. Fietsgebied.
Keurige nette plaats. We hebben hier geslapen omdat we aan de overkant een bedrijfs bbq hadden.
Campinggedrag toegestaan
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Asdonkseweg 7
5735 SP, Aarle-Rixtel, Nederland51° 30' 45" N
info@aldorrum.nl
€ 14,00 • 1 jan. t/m 1 nov.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan