Dankjewel voor deze mooie review!
kampeerplaatsen op natuurkampeerterrein van de Groene Koepel - natuurkampeerkaart verplicht [verkrijgbaar op de locatie] -
- centrum 3km
Millseweg 13
5437 NB, Beers, Nederland€ 25,00 • 3 jan. t/m 5 apr.
€ 25,00 • 6 apr. t/m 30 sep.
€ 25,00 • 1 okt. t/m 23 dec.
€ 26,50 • 24 dec. t/m 31 dec.
NKC - NKC/CCI Card, CKE - Camping Key Europe, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenDeze camping wordt duidelijk met liefde beheerd. Alles klopt gewoon en overal is aan gedacht. graag tot de volgende keer. robert en monique
Dankjewel voor deze mooie review!
Fantastische camping. Mooie plekken met groen uitzicht. Sanitair is super en alles is heel goed georganiseerd. We komen graag terug.
Hans, dank voor deze mooie review en ook voor jullie komst
Prachtige camping met meer dan gemiddeld keurig sanitair. We hadden hier eerder gekampeerd. Deze keer een familieweekendje en ook een comforthut gehuurd. Prima. In de zomer is de camping wel erg prijzig. Jammer van de overlast van regelmatig overvliegende F16 en F35 vliegtuigen.
Hallo Morris, dank voor je lof en terecht de opmerking over de F 35. Wij vinden het echt niet kunnen deze herrie boven een stiltegebied. Gelukkig is het niet dagelijks en
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Hans, dank voor deze mooie review en ook voor jullie komst
Millseweg 13
5437 NB, Beers, Nederland51° 42' 27" N
receptie@barendonk.nl
€ 25,00 • 3 jan. t/m 5 apr.
€ 25,00 • 6 apr. t/m 30 sep.
€ 25,00 • 1 okt. t/m 23 dec.
€ 26,50 • 24 dec. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet