Camperplaats Boxtel

• Lozen afvalwater

P

PösslSummit600

2 weken geleden

Hele mooie plek! De ontvangst is ook echt op z’n Brabants, met een gezellig kopje thee en kletsen over alles en nog wat. Toen wij er waren waren alle kranen bevroren die buiten stonden, maar dat werd mooi opgelost met een gieter, waarmee we de watervoorraad konden aanvullen. Wat ook heel fijn is is dat het gebruik van elektriciteit echt tot de cent nauwkeurig wordt afgerekend aan de hand van je verbruik! Kortom een prettige plek

Lieve lezers, dit is geen review maar een bericht. Wij wensen u een gezond, gelukkig en prachtig 2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣, met mooie reizen, fijne ontmoetingen en veilige kilometers. In 2025 hebben we veel gasten zien komen en gaan. Wij zijn trots op alle gasten, hun persoonlijke verhalen, de fijne gesprekken, bedankjes, mooie woorden en hartverwarmende reviews. Bedankt voor het vertrouwen en de waardering. Graag tot ziens op CP Boxtel! William en Désirée

o

obelix52

jan 2026

Wat een prachtige plek en wat een leuke , gastvrije mensen. Prima sanitair, heerlijk warm en een schoon terrein. Een aanrader, we komen zeker terug. De jaarwisseling ging vergezeld van warme oliebollen en een worstenbroodje om midderacht. Geweldig, een voorspoedig 2026 en zeker tot ziens. Jacqueline en Wim uit Vollenhove

Mijlstraat 104

5281 RL, Boxtel, Nederland

Locatie gelegen in het Groene Woud in Lennisheuvel - zie op de website de actuele beschikbaarheid - betaling en in- en uitchecken via servicezuil in inforuimte - bevestiging via sms-bericht - stroomverbruik controleerbaar - max 2 honden aangelijnd - kern van de gemeente Boxtel - centrum Boxtel 3.5km