Camping De Laurenshoeve

• Stroom

• Douche

• Vuilnisbak

Wij wilde 2 dagen blijven maar het werd ‘n weekje! Wasgelegenheid verouderd maar super schoon! Geweldige en super beheerster Mieke! Top Mieke het was super gezellig! Ga zo door dan komen we nog ‘n keer kamperen! Hans en Bep

Inge-en-Rien

jun 2025

Wij hebben een heerlijke week op deze camping doorgebracht. We werden hartelijk welkom geheten door Mieke, de eigenaresse. en werden overladen met goede tips, folders en (fiets)routes. De douches zijn trouwens heerlijk, geen drukknoppen maar een goede mengkraan en een heerlijke warme straal. Het terrein is zeer ruim met een mooie gevarieerde begroeiing er omheen. Kortom, echt genieten hier!

Twenneke

jun 2025

goed verzorgde basiscamping met uiterst vriendelijke eigenaresse, die het een ieder graag naar de zin maakt.

Poelstraat 3

5371 KJ, Dieden, Nederland

51.81728 5.61941

rustige locatie - onderdeel van Maas Park Recreatie [groeps accomodatie]- goede locatie voor Nijmeegse 4-daagse - jeu de boules banen - fiets oplaadpunt - broodjesservice - kleine snackbar op verzoek - Ravenstein 3km - centrum 100m

1 apr t/m 1 okt