locatie ter hoogte van N2 [afrit 31 Veldhoven] - tarief 1e 24 uur 3.50€; daarna 5.00€/24 uur - bus kaartje [401,402,403] naar centrum (retour) 50 ct per persoon (via betaalautomaat) - bushalte 100m - cassettetoilet in put afvalwater - centrum 2km
Sliffertsestraat 304
5657 AS, Eindhoven, Nederland€ 4,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenEen prima cp voor te overnachten, wc leeg en vuilwater leeg. We kwamen van uit Italië en overnachten hier, ipv halfuurtje rijden waren we thuis. Maar in een koud huis, dus CPlaats.
Dat de kiosk met toilet in het weekend dicht is is wel heel jammer. Zeker als ook de McDonalds in verbouwing is. Verder een prima plek!
prima locatie om Eindhoven te bezoeken of familie/vrienden van de airport te halen/brengen. Het zou goed zijn als de mensen hun toilet legen in de daarvoor bestemde afvoer en niet op een meter afstand mikken waardoor het een vieze bende wordt
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Sliffertsestraat 304
5657 AS, Eindhoven, Nederland51° 26' 7" N
gemeente@eindhoven.nl
€ 4,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet