Camperplaats Veldgeluck

Camperplaatsen

C

CampLien

nov 2025

Eens met de voorgaande reviews: de plek is heel fijn, verharde plaatsen mét gras, keurige voorzieningen en supervriendelijke eigenaren die openstaan voor tips. Die hadden we overigens niet, want het was er zooo fijn. De omgeving is mooi, dichtbij het bos en ook heerlijk om te fietsen. Deze CP gun je voldoende animo. We komen graag nog eens terug.

eijsko

okt 2025

Zoek je de stilte? Dan moet je hier zijn. Wil je op tijd opstaan dan moet je een wekker zetten, je hoort hier werkelijk niets. En houd je van wandelen, fietsen: het bos ligt naast de cp met ook een leuk boscafé. Verder alles netjes verzorgd. Veel succes gewenst voor de eigenaren.

Mooie rustige camperplek, en aanrader voor rust en ruimte. Sanitair is netjes en wordt goed schoongehouden. Er zijn genoeg mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. We waren blij verrast door de gastvrouw haar attentheid. Jan en Tineke bedankt voor de gastvrijheid. Jan en Gerrie

Meerbosweg 39

5469 PL, Erp, Nederland

Camperlocatie - onverhard bospad naar de camperplaats - advies om via de verharde wegen te rijden: Broekweg, Meerbosweg of Coxsebaan - centrum Erp 4km