Camperplaats Heeswijk

Geclaimd door eigenaar

Camperplaatsen

Locatie host

Hoi camperaar, ik ben Hanneke van der Voort en samen met mijn man John eigenaar van deze camperplaats. Deze camperplaats ligt tussen het riviertje de Leijgraaf en de Heeswijkse bossen. Het is een oase van rust met zeer ruime camperplaatsen, die schuin zijn opgesteld zodat iedereen zijn uitzicht behoud, stroom betaald u per Kwh, niet een vast bedrag. Het dorpje Heeswijk-Dinther ligt op amper 2 km en heeft alle voorzieningen die nodig zijn, van terras, restaurant tot supermarkten. Wat betreft bezienswaardigheden is hier veel te zien: abdij, kasteel molens e.d. Onze website geeft U het volledige aanbod.
U kunt op onze site ook direct zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.
Wij kijken uit naar Uw komst.

Lees verder

A

AvdBurg

nov 2025

Afgelopen weekend hier een nachtje gestaan. Een hele mooie CP en vriendelijke eigenaars. Uitgenodigd om de dag van vertrek nog gezamenlijk een kopje koffie te drinken in de kantine. Dit is een gezellige ontmoetingsruimte voor als je lekker met elkaar samen komt en elkaar leert kennen. Bedankt voor het gezellige verblijf bij jullie. Zeker voor herhaling vatbaar

Mooie CP, ruime plaatsen en alle voorzieningen bij de hand. In de omgeving kan je wandelen, fietsen en in het riviertje evt nog een hengeltje uitgooien. Wij hebben de afgelopen dagen gefietst naar Oss, Den Bosch en uiteraard naar de Abdij waar je heerlijk voor normale prijzen een bak koffie kan drinken of uiteraard een heerlijk Berne Abdijbiertje van de tap. De slogan van de abdij is “Vier het leven”, dat geldt ook voor de camperaarplaats

M

Meppink

okt 2025

mooie CP. 3 nachten gestaan,mooi uitzicht. prima sanitair. gezellig koffie gedronken met de vriendelijke eigenaren. kasteel Heeswijk bezocht en rondleiding door de Abdij,super leuk om te doen. aanrader.

Het Schoor 9

5473 VJ, Heeswijk-Dinther, Nederland

51.66319638 5.46709938

Locatie host

U kunt op onze site ook direct zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.
Wij kijken uit naar Uw komst.

Lees verder

Camperlocatie - gelegen bij de rivier de Leijgraaf - centrum Heeswijk 3km