Oudenbosch, Halderberge, Noord-Brabant, Nederland

Het Oude Bossche Veld

rustige locatie in buitengebied - replica van de Sint Pieter 1km - Kapel St. Louis - het Arboretum Oudenbosch is een van de mooiste van Nederland - centrum 1km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Moerdijksestraat 1

4731 TH, Oudenbosch, Nederland
    Toon op kaart
  • € 13,50 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

3,99van 5

Reactie van beheerder

Bedankt voor jullie review! Helaas zijn we mbt het nieuwe sanitair gebouw nog steeds in afwachting van de bestemmingsplan procedure. En dat is een langdurende kwestie. Tot die tijd moeten we het doen met wat we hebben. Verouderd maar wel schoon sanitair en een heerlijke warme douche. We hebben de douche en het toilet voorzien van een nieuwe vloer en een op stap gemaakt om makkelijker naar binnen te kunnen stappen.

• januari 2023

Een prima CP met zeer vriendelijke eigenaren. Het sanitair was midden januari buiten gebruik wegens renovatie, maar dat hoeft geen probleem te zijn. De verwachting was dat de werkzaamheden rond 17 januari zouden worden afgerond.

• december 2022

Prima CP waar alles is. Op loopafstand van het centrum waar je de replica van de st. Pieter gezien moet hebben. Sanitair is zeer gedateerd en aan vervanging toe.

Dank voor jullie review

Bekijk alle 145 reviews

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
3,99van 5

• december 2022

Dank voor jullie review

Contactgegevens

Prijs

• € 13,50 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten