Camperplaats De Rucphense Weide

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Wij zijn Johnno en Manon, trotse eigenaren van de Rucphense Weide. Onze droom was om een unieke plek te creëren waar rust, natuur en gastvrijheid samenkomen en waar mensen het echte "thuisgevoel" ervaren.

Op de Rucphense weide draait het om méér dan alleen overnachten. Zo organiseren tijdens het seizoen op vrijdag gezellige pizza-avonden en kun je op zondagochtend genieten van een heerlijke ontbijtbox. Daarnaast worden er regelmatig leuke themaweekenden georganiseerd.

Naast de camperplaats zijn we ook ontzettend blij om nu ook een unieke overnachtingsaccommodatie aan te kunnen bieden: de Bed&Bus.

Of je nu met de camper verblijft of kiest voor de Bed&Bus - bij ons staat gastvrijheid en een onvergetelijke ervaring centraal!

Lees verder

C

Canon

3 dagen geleden

Vandaag voor het eerst op dit plek. We camperen ruim 20 jaar en waarom niet eerder op dit plek? Wellicht omdat dit plek pas 5 jaar bestaat. Alle voorzieningen tip-top in orde. In de groene bus, vooraan naast "bushalte" kunnen je je aanmelden. Betalen kan middels een betalings mail, maar ook "contant" als de dame langs komt. In een dubbeldekker is een bar voor een drankje en natuurlijk een praatje. je kunt ook pizza bestellen. Prachtig!!

Bergzoeker

2 weken geleden

als er een Camperplaats 5 sterren verdient is deze het wel! Buiten dat het een fantastische plek is met mooi en schoon sanitair, vriendelijke beheerders, zijn er ook regelmatig activiteiten waar je aan kunt deelnemen als je dat wilt. Geen wonder dat alle reviews zeer positief zijn, hoewel ik niet snap dat mensen na een zeer positieve reactie toch maar 3 sterren geven, daar doe je dit hardwerkende stel echt te kort mee! Dit is een voorbeeld!

vrijbuiterwillem2108

2 weken geleden

wat een mooie camperplaats.vriendelijk ontvangst,en propere toiletten,komen graag terug voor een thema weekend.

Rucphenseweg 6

4715 TD, Rucphen, Nederland

Locatie host

Lees verder

Gunstig gelegen vanaf de snelweg - Rucphens bos en heide 1500m - hondenspeelveld - broodjesservice op zondag - diverse activiteiten op camperplaats zie de website - ontmoetingsruimte [op aanvraag beschikbaar voor groepen] - reserveren mogelijk - centrum 500m