Camperplaats Den Bosch

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Hallo allemaal! Met een team van enthousiaste beheerders zorgen wij ervoor dat onze camperplaats er altijd schoon en netjes bij ligt en het groen mooi onderhouden wordt. Bijzonder om zo dicht in de stad te zitten, maar toch 's-nachts stilte te ervaren en overal groen en bloemen om je heen te zien. Jullie zijn van harte welkom om een of meerdere dagen van Den Bosch, de omgeving en onze camperplaats te komen genieten. Altijd bereikbaar en altijd geopend!

Lees verder

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

P

Peter-1963

okt 2025

een mooie centrale plek. sanitair netjes en centrum vlakbij.

A

Angelique1972

okt 2025

Mooie camperplaats op 10 minuten fietsen van het centrum en 8 minuten lopen van een mooi sauna complex. Hebben hier 5 nachten gestaan en alles was prima in orde. Bij volle bezetting van de plekken wel wachten om gebruik te kunnen maken van de douche/toilet.

T

Taco&Marieke

okt 2025

Complimenten voor degenen die deze fantastische plek mogelijk maken. Waren meer sterren mogelijk jullie krijgen ze allemaal🥳

De Fuik 199

5223 KT, 's-Hertogenbosch, Nederland

Locatie host

Lees verder

Locatie bij 's-Hertogenbosch - betaling en stroom via app AanUit.net of betaalautomaat [bankpas/creditkaart] - bon en code slagboom - eerst plaats zoeken, daarna stroom inchecken via nummer op stroompaal - geen reservering - zie voor bezetting de website - entreekaart geldig tot volgende dag 11.00uur - verlengen via een nieuwe transactie - bushalte 350m - centrum 1,7km