Diverse soorten kampeerplaatsen [tarieven zie website] -ook 3 camperplaatsen voor de poort [boskampeerplaats] tegen gereduceerd tarief voor een nacht - aan de rand van natuurgebied De Maashorst in de driehoek van Uden-Grave-Oss - horeca de Boshut - Schaijk 2,7km
Udensedreef 14
5374 RK, Schaijk, Nederland€ 26,00 • 1 apr. t/m 22 apr.
€ 34,00 • 23 apr. t/m 12 mei
€ 26,00 • 13 mei t/m 8 jul.
€ 34,00 • 9 jul. t/m 22 jul.
€ 37,00 • 23 jul. t/m 26 aug.
€ 26,00 • 27 aug. t/m 30 sep.
N/A
KortingskaartenGrote familiecamping. We kwamen aan op zaterdagmiddag; een enorme drukte. Op zondagmiddag liep de camping leeg en werd het rustig. Mooie camping. Bosplaatsen. Vriendelijke beheerders. Sanitair netjes.
fantastische mooie camping, leuk personeel en prachtige plekjes! Sanitair is modern en schoon. Als klap op de vuurpijl is het ook nog eens kind en hondvriendelijk! Genoeg gelegenheid om te spelen of te wandelen!
Mooi landgoed met camping en camperplaatsen. Nu in het naseizoen rustig. Sanitair meer dan prima. Vlakbij de camping is een losloopgebied voor de honden. Prima voor een korte wandeling. Nadeel is dat er ook kinderfeestjes worden georganiseerd wat afbreuk doet aan de potentiële rust. Wel erg duur, wij betaalden voor 2 nachten met 2 honden € 71. ASCI wordt niet (meer) geaccepteerd
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
lees meerUdensedreef 14
5374 RK, Schaijk, Nederland51° 43' 36" N
contact@hartjegroen.com
€ 26,00 • 1 apr. t/m 22 apr.
€ 34,00 • 23 apr. t/m 12 mei
€ 26,00 • 13 mei t/m 8 jul.
€ 34,00 • 9 jul. t/m 22 jul.
€ 37,00 • 23 jul. t/m 26 aug.
€ 26,00 • 27 aug. t/m 30 sep.
N/A
KortingskaartenWasmachine