Minicamping Petit013

Vriendelijke ontvangst met een glaasje schrobbeler. De camping is erg verzorgd met mooie ruime plaatsen. Privé sanitair super netjes. De sfeer op de camping erg prettig!

Elma&Ronald

apr 2025

Echte Brabantse gezelligheid, ontvangst met een glaasje Schrobbeler kruidenbitter. Wij hadden privé sanitair, een luxe waar je snel aan went. Een ruime plek rondom een verlicht veldje. Alles op fietsafstand. Echt een aanrader 👍🏼

BenMaz

jun 2024

Wat een heerlijke kleinschalige camping. Marion en Arjo zijn heel vriendelijke eigenaren, die niets te veel is om het naar je zin te maken. We hebben hier 10 dagen met veel plezier gestaan en dankbaar gebruik gemaakt van de privé badkamer. prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten door het Brabantse land. Marion en Arjo, bedankt voor alle service en gezelligheid. We komen hier zeker terug. Ben en Margriet

Oude Lijn 5

5032 PC, Tilburg, Nederland

Kampeerplaatsen op camping - in het Hart van Brabant - in natuurgebied Stadsbos013 - eigen afsluitbaar privé sanitair mogelijk - de Efteling - Loonse en Drunense duinen - België - centrum Tilburg 8km

22 mrt t/m 30 apr

1 sep t/m 30 okt