Vakantiepark Molenvelden

Leen-Vlaming

jun 2025

De camping prijzen waren stevig opgetrokken voor het Pinksterweekend naar €42,10 Vervolgens of we later in de middag mochten uitchecken was dat alleen mogelijk door €17,50 bij te betalen. Behoorlijke tegenvaller om gebruik te maken van de camping.

opascamper

sep 2023

Wat een leuke en nette camping. Goed sanitair, goed restaurant met nette prijzen. Keurig onderhouden park, wij komen hier zeker terug. Grotere campers geen probleem, plaatsen zijn zeer ruim, zelf met 7,5 camper geen probleem. Vriendelijke receptie Voor de kleintjes een prachtige nieuwe speeltuin. Gewoon keigaaf

Wij maken onze keuze op basis van de info in deze app. Als dan bij de poort blijkt dat de prijzen veel en veel hoger zijn dan voorgespiegeld, dan voel je je toch wel opgelicht. De vijf euro boekingskosten die werden doorberekend, hebben we echt nog nooit meegemaakt. Uiteindelijk betaalden we bijna 50 euro voor 1 nacht. Zo leer je vakantie in eigen land wel af…..

Banstraat 25

5506 LA, Veldhoven, Nederland

Kampeerplaatsen op vakantiepark [deelnemer van Kempen Recreatie] - voor periodes in voorjaar zie website - gelegen bij Zandoerle - restaurant - terras - gebruik van buitenzwembad - centrum 2km

26 mrt t/m 8 jul

26 aug t/m 1 okt