4,58van 5
  • november 2023

Hele fijne ontspannen camperplaats schoon, netjes en vriendelijke eigenaars. Vele wandelroutes en hele lekkere verse eitjes. 😋 Onze favoriete plek.

• oktober 2023

Een heerlijke camperweide met mooi en schoon sanitair. De kleinschaligheid zorgt voor rust en beslotenheid. Top dus!

• augustus 2023

fantastische lokatie voor de 2x keer bezocht. in het verleden door de bossen gewandeld en dit weekend heerlijk op de fiets de omgeving bezocht. nog genoeg te zien hier.

sorbon

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 76 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,58van 5
  • november 2023

• oktober 2023

• augustus 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camperweide van het Buikheidehuys