Hele fijne ontspannen camperplaats schoon, netjes en vriendelijke eigenaars. Vele wandelroutes en hele lekkere verse eitjes. 😋 Onze favoriete plek.
Een heerlijke camperweide met mooi en schoon sanitair. De kleinschaligheid zorgt voor rust en beslotenheid. Top dus!
fantastische lokatie voor de 2x keer bezocht. in het verleden door de bossen gewandeld en dit weekend heerlijk op de fiets de omgeving bezocht. nog genoeg te zien hier.
Kreiel 3
5513 NW, Wintelre, Nederland51° 26' 40" N
5.31912
info@buikheidehuys.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons