Kleine camping - gebruik GPS-coordinaten - gelegen tussen het Amsterdamse bos en de Westeinder plassen - centrum 3km
Molenweg 165
1436 BS, Aalsmeerderbrug, Nederland€ 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
CKE - Camping Key Europe
KortingskaartenAmsterdamse Bos cp vol dus nu hier naar toe. Goeie cp vriendelijke ontvangst maar 28,00(alles incl) voor cp waar nog veel in aanmaak is vonden wij prijzig.
Wij hebben hier afgelopen nacht heerlijk geslapen! Geen last gehad van het vliegverkeer, je hoort ze that's it. Het is een zeer mooi aangelegde camperplaats, met hele vriendelijke eigenaren. Douches en toilette zijn nieuw en super schoon! Het is gelegen in een geweldige omgeving. Haarlem, Amsterdam, Zandvoort, Bloemendaal allemaal in de buurt. Wij komen zeker nog eens terug, voor meer nachten om meer van deze omgeving te ontdekken en genieten!
lees meerChique en schone plaats. Het operatorpaar is echt heel aardig. Alles wat je nodig hebt is er. Schoon sanitair en verharde plaatsen. De prijs is redelijk en de plaats is het hele jaar door geopend. De omgeving leent zich uitstekend om te vissen en te fietsen. Amsterdam Centraal Station is met de bus of trein in 35 minuten te bereiken.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
lees meerMolenweg 165
1436 BS, Aalsmeerderbrug, Nederland52° 16' 32" N
info@westeindervinkhoeve.nl
€ 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
CKE - Camping Key Europe
KortingskaartenLozen cassettetoilet