4,42van 5
  • augustus 2023

Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars, sanitair zeer schoon, de camping ook. Aangename sfeer! De luchthaven in de buurt stoort helemaal niet. We komen graag terug!

• juli 2023

Hele leuke camping met prima voorzieningen. Misschien in de toekomst nog een paar extra toiletten. vooral als het druk is. Maar dat weerhoudt ons er niet van om nog een keer terug te komen mede gezien de gastvrijheid van de eigenaren.

• juli 2023

Hele prettige, kleine 🏕️ camping in Aalsmeerderbrug. Aalsmeer op 5 minuten fietsen. Hoe leuk is dat met al zijn watersport. het is wel even wennen aan het geluid van opstijgende vliegtuigen. Faciliteiten helemaal prima en wat een prettige eigenaren.

Bekijk alle 43 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,42van 5
  • augustus 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camping Westeinder Vinkhoeve