Landelijk gelegen camperplaats bij modern akkerbouwbedrijf in waterrijk gebied - speciaal hondenpad - ontmoetingsruimte - centraal gelegen - Amsterdam, Leiden en Haarlem - gehele terrein draait op groene stroom – fietsverhuur – verse soep – Keukenhof 7 km – station 4 km – restaurant 1,5 km - centrum 3km
Kaagweg 50
2157 LH, Abbenes, Nederland€ 12,00 • 15 mrt. t/m 1 nov.
N/A
KortingskaartenHeerlijk rustige plek, geen last gehad van trein- of vliegtuiglawaai. Schitterend uitzicht, we hopen dat de struiken niet veel hoger worden 🙂. Een plek om naar terug te keren.
Alles wat de laatsten schreven, is waar. Een langer verblijf is bij ons met 3 zeer actieve honden niet mogelijk. Er is geen uitloopzone voor de boefjes. Alle velden zijn gereserveerd voor akkerbouw
Een plaats om terug te komen! Alles goed verzorgd en schoon. Jammer, geen supermarkt in de nabijheid maar 1 x per week kwam er een zeer goed uitgeruste rijdende supermarkt. Veel fietsmogelijkheden, Leiden is drie kwartier fietsen langs schitterende weggetjes.
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak
WiFi
Kaagweg 50
2157 LH, Abbenes, Nederland52° 13' 35" N
4.61914
camperplaatshetgroenehart@hotmail.com
€ 12,00 • 15 mrt. t/m 1 nov.
N/A
KortingskaartenLozen afvalwater