Boerencamping Hoeve Voorwaarts

we hadden ons verblijf anders voorgesteld. bij aankomst was er was geen duidelijke ontvangst of informatievoorziening. electriciteitsvoorziening was maar aan een zijde. je had een lange kabel grote >25 m nodig. meerdere keren tel.contact mbt plaatsen vd camper. sanitair was wel schoon, ende douche cabines geen rekje en electriciteits kabels waren nog zichtbaar. prijs kwaliteit verhouding niet in balans met wat je mag verwachten voor dit tarief.

marco170271

jun 2025

We hebben het hier heerlijk gehad. Mooie grote ruime plekken, met veel groen. De eigenaars zijn hele vriendelijke mensen die de camping nu voor het 2e seizoen runnen. Er zijn nog wel wat verbeter puntjes zoals het sanitair, maar de locatie en de rust en de schitterende omgeving maken dit ruimschoots goed. Nogmaals bedankt voor een heerlijk weekend .Groetjes Marco en Ciska

MariAle180

okt 2024

De plek goed als je kiest voor rust en een prachtig uitzicht. Strand en Callantsoog ook goed bereikbaar. Gewoon een fijne en betaalbare plek. Sanitair is schoon maar verouderd en wordt verbeterd. Beheerster is zeer vriendelijk. Wij hebben genoten.

Voorweg 4

1759 NX, Callantsoog, Nederland

Boerencamping - duinen van Groote Keeten - natuurgebied de nollen van abbestede - centrum 5km

1 mrt t/m 31 okt