Natuur Camperplaats Texel

• Speelgelegenheid

• Douche

sonjao

okt 2025

Wij hebben genoten van deze heerlijke plek voor ons alleen. Superschoon sanitair. Af en toe kwamen er mensen voorbij van Staatsbosbeheer om naar de eendenkooi te gaan. Dit was geen enkel probleem, aardige mensen die ook onze rust respecteerden. Marleen is een superlieve host, zonder opdringerig te zijn. We kregen mooie bloemetjes mee bij het afscheid 🥰. Met QR code kun je lekkere biertjes of fris kopen.. Wij komen zeker terug!

user578164103

jul 2025

Voor de tweede keer stonden wij op deze prachtige plek, de eigenaresse Marleen is een bijzonder vriendelijke vrouw, die altijd openstaan voor positieve feedback, we komen zeker terug.

DeBeste

jun 2025

Privé camperplaats in een prachtig natuurgebied met eigen overdekt tuinhuis Marleen is een super gastvrouw met veel kennis over Texel . Fijne communicatie over reservering en aankomst. Heerlijk weekeind gehad. We gaan zeker terug

Ruigendijk 21

1796 MP, De Koog, Nederland

Privé plaats voor natuurkampeerders - gelegen aan de duinrand en bij een stilte gebied aan het bos - aankomst na 15.00u - vertrek voor 12.00u - eventueel gebruik van strandhuisje bij paal 21 - geen huisdieren toegestaan - overdekte fietsen schuur - centrum de Koog 3.5km

15 mrt t/m 31 mrt

1 apr t/m 31 okt