Veel te veel geld voor wat je geboden krijgt. Ons zie je hier niet meer terug. Waarom is onze vorige beoordeling verwijderd? Negatieve beoordelingen zijn ook beoordelingen en kunnen veel vertellen.
Prachtig aangelegde, goed onderhouden parkeerplaats met een klein “privé” groengedeelte nodigt uit tot een langer verblijf! Goed uitgangspunt voor fietstochten naar het strand of om het eiland te verkennen. Schoon en voldoende sanitair, goed gesorteerde kleine supermarkt met bakker op naastgelegen vakantieparkterrein, twee restaurants op loopafstand. Huurfietsen kunnen direct ter plaatse worden opgehaald en het aangrenzende bos is ideaal voor honden. We zullen terugkomen!
lees meerprachtige camperplekken met water afvoer en tv aansluiting en stroom deze wordt bij het uitchecken berekent, 0.75 per kW , prima sanitair. Wel stevig aan de prijs, wij betaalden 212,00 euro voor 5 nachten + 21 euro stroomverbruik ( 28 KW) prima locatie om per fiets texel te bezoeken
Rozendijk 38
1791 PE, Den Burg, Nederland53° 3' 33" N
receptie@woudtexel.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons