prima camperplaats. in aanvulling op de tips van anderen: bezoek ook eens cultuurproject De Nollen. Je vindt het naast NS station Den Helder - Zuid. Via hun website kun je een tijd reserveren om o.l.v. een gids alle kunstwerken te bezoeken.
prima betaalbare CP aan het water op prachtige historische plek Willemsoord. Paar 100 m van de boot naar Texel voor een bezoek aan Ecomare en lunchen in Den Burg. Heel interessant marinemuseum naast de CP, met bezoek ook aan onderzeeër. Meerdere restaurants op loopafstand. Heel netjes sanitair en zeer vriendelijke beheerders. Voor ons was het de vierde keer!
lees meerprima plek en als beginnend camperaar prima te doen.Klein minpuntje, WiFi is gratis maar zonder code kom je er niet.Gevraagd via mobiel maar geen antwoord gekregen.Wij kennen Den Helder dus geen tips wat te bezoeken. Jash
lees meerWillemsoord 41
1781 AS, Den Helder, Nederland52° 57' 41" N
info@jachtwerfwillemsoord.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons