We komen hier al jaren. Prettige plek. Dichtbij de natuur. Sanitair goed in orde. Vriendelijke dames bij de receptie. (Tegenwoordig wel even reserveren, want de plaatsen zijn doorlopend vol)
camperplaatsen buiten de poort extreem duur ook geen keuze om geen elektra af te nemen bij campers met eigen energie voorziening.
Prima camper plaatsen buiten(maar zo voelt niet) de poort. Alles goed voor elkaar. Fijne receptie. Het strand is het beste met de fiets te doen. Fkk strand ook. Komen zeker nog eens terug.
Rommelpot 19
1797 RN, Den Hoorn Texel, Nederland53° 1' 28" N