Camping Loodsmansduin

Evelien-K

sep 2025

Prachtig gelegen camping omringd door duinen en mooie natuur. Dichtbij DenHoorn en ongeveer 3 km wandelen naar strand door de duinen. Wij stonden op camperplek Grutto 4. Mooie ruime, rustige en zonnige plek Er is een zwembad, cafetaria/restaurant. Wij waren aangenaam verrast.

Mooie plek onderaan het eiland. Verscholen tussen de duinen. Hierdoor verschillende soorten plekken. Wij stonden op grutto 18, daar heb je wel veel “last” van verkeer. Anderzijds sta je wel heel dicht bij sanitair. Komen zeker nog een keer terug. En dan wat eerder boeken voor plek 1 tot 14. Dan heb je een super uitzicht op de duinen.

petrans

feb 2024

Mooie plek, wij betaalden voor 8 nachten €216,90. ( aanbieding) Hele aardige ontvangst. Heerlijk rustige plek, fantastisch eiland om te fietsen. Na dat fietsen hebben we lekker warm kunnen douchen. Wij genieten al jaren, juist in de winter, van Texel en van deze camping.

Rommelpot 19

1797 RN, Den Hoorn, Nederland

Sitecode: 20838

Verschillende periodes - voor juiste tarieven zie website - 21 camperplaatsen voor de poort - 29 camperplaatsen op de camping [dezelfde prijs] - ook naturisten terrein [ in winter gesloten] - gelegen in Nationaal Park Duinen van Texel - incl. TV-aansluiting - centrum 300m