Camping Weidevogelzicht

Vriendelijke ontvangst, fijne plekken aan het water. Sanitair netjes. Douche 50 cent. Heel de winter open. Ook nog een geocache vlak voor de deur. Wij komen zeker terug en nemen dan de fietsen mee.

Bianco47159

aug 2025

Mooie en ruime, rustige boerderijcamping, midden in de natuur. De plaatsen liggen aan het water en er zijn voldoende toiletten. De hoofdstad is ook gemakkelijk bereikbaar in 20 minuten met de fiets en de SPRINT TREIN. Ook Edam-Voledam, op 6 km afstand, is gemakkelijk te bereiken met de fiets. De spoeling van het toilet moet worden vernieuwd; deze bevindt zich in een aparte ruimte, maar er wordt gebruikgemaakt van een standaard verhoogd keramisch toilet. Ik raad het management aan om deze te moderniseren.

Mike53

aug 2025

erg vriendelijke eigenaars en hartelijk ontvangst. de eerste dag was ik gevallen met de fiets. Karin en dochter Nancy namen gelijk de zorg opzich en verbonden mijn arm en enkel. kwamen ook elke dag langs om te kijken hoe het ging en eventueel verband vernieuwen. (dochter Nancy is verpleegkundige ) dus geluk bij een ongeluk voor mij. de camping straalt een gezellige sfeer uit. wij komen zeker nog een keer terug!

Kleenweg 1

1471 ED, Kwadijk, Nederland

Boerencamping - gebruik GPS-coordinaten - nabij Volendam - camperplaatsen en kampeerplaatsen - Purmerend 5km - Edam 8km - centrum 1.5km