Camperplaats Marnic Hoeve

Geclaimd door eigenaar

Camperplaatsen

Locatie host

Wij zijn Coen en Margriet Knook. Beide geboren en getogen in de Wieringermeer. Wat je ook wilt weten over deze regio, wij kunnen het je vertellen. Schroom niet om te vragen.
Bij onze Marnic Hoeve vinden jij en je camper een mooi gelegen staanplaats midden in de Noord-Hollandse natuur op ons eigen erf. Wij zijn trots op onze woonplek en delen deze trots graag. Vanuit die gedachte ontvangen we met veel plezier onze gasten.
Wanneer je bent geïnstalleerd kun je alle richtingen op en genieten van mooie wandel- en/of fietstochten over het West-Friese landschap. Ook kun je vanaf onze privésteiger een verfrissende duik nemen in het Groetkanaal of even tot rust komen tijdens het vissen.

Lees verder

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

josuacamp55

sep 2025

deze plek zal ik aanraden voor iedereen. super vriendelijk ontvangen en voelde er meteen thuis heerlijk broodjes besteld voor de dag erna .met een gratis eitje van hun eigen kippetjes. veel spelletjes in de was ruimte mooie plek met harde ondergrond van gras met mooie bloemen strook sanitair is top alleen zou er een dubbele sanitair aanwezig kunnen zijn aangezien de hoeveelheid plaatsen . een aanrader om er nog een keer heen te gaan

Paul-Hooijsma

sep 2025

Wat een heerlijke plek. We voelden ons hier echt welkom. En dat dagelijkse eitje bij het ontbijt maakte het heel bijzonder. Een absolute aanrader. Paul en Lida.

Stijn1968

aug 2025

Heerlijke “camperplek-plus”! Sfeervol, rustig, mooi en goed onderhouden. Fijne, gastvrije eigenaars. ‘s Ochtends een vers eitje “van ‘t huis”. 1 fijne, schone douche met toilet. Veel meer dan je van een “camperplek” verwacht. Ook nog watertank- en cassette loos mogelijkheid! Dikke 5 sterren!

Groetweg 1

1775 PL, Middenmeer, Nederland

Locatie host

Lees verder

Gelegen op het erf van een voormalige Wieringermeerboerderij aan de rand van de Wieringermeer - Groetkanaal - Zuiderzeedorp Kolhorn 2km - centrum Middenmeer 7km

15 mrt t/m 31 okt