camperplaatsen bij passantenvoorziening De Wijzend - locatie met een boottrailerhelling - benadering vanuit de Hertog Willemweg - centrum 500m
Hertog Willemweg
Spanbroek, Nederland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenJa een heerlijk en mooi plekje en er kunnen er meer dan 3 staan maar laten we proberen om het netjes op 3 te houden. De gemeente heeft deze plaats ingesteld maar kan hem ook weer opheffen.
Op zo'n mooie avond is dit plekje onbetaalbaar: Wát een heerlijk uitzicht!
Wat een heerlijke plek om te staan. Lekker rustig en tijdens onze drie nachten dat we er waren alleen maar maximaal 5 campers mee gemaakt en dat kan daar makkelijk. Er kwamen ook wat bootjes en lokale gezinnen of jeugd maar allemaal heel gemoedelijk. Zelfs de jongeren om half 4 in de nacht waren rustig. We hebben de winkels bezocht en een lokale Döner gehaald, en gewandeld, gezwommen en geroeid.
lees meerCampinggedrag toegestaan
Vuilnisbak
Op zo'n mooie avond is dit plekje onbetaalbaar: Wát een heerlijk uitzicht!
lees meerHertog Willemweg
Spanbroek, Nederland52° 41' 54" N
gemeente@opmeer.nl
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan