rustige locatie op SVR-camping - bij boerderij - gelegen aan het Twentekanaal en de plaatsen Delden en Goor - centrum 5km
Schoneveldsweg 5
7495 PE, Ambt Delden, Nederland€ 18,00 • 1 apr. t/m 15 okt.
NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie, CCI - Camping Card International
KortingskaartenPrachtige kleine camping. Prima vlakke plaatsen. Super sanitair. Wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Zijn hier twee nachten geweest. Komen hier zeker terug.
Leuke kleine camping. Hartelijk ontvangst en behulpzaam. Sanitair is prachtig! Enschede dichtbij. Leuke omgeving om te fietsen. Ik zeg doen!
Rustige en mooi gelegen boerenlocatie aan het kanaal, langs een rustige dijk. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Nieuw sanitair. Wij hebben 2 dagen heerlijk door prachtige omgeving gefietst. zeker een aanrader.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
7495 PE, Ambt Delden, Nederland52° 14' 3" N
info@debroak.nl
€ 18,00 • 1 apr. t/m 15 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater