Camperplaats De Ruitenborgh

Geclaimd door eigenaar

4.9

Locatie host

Wij zijn Edwin en Jennifer Schiller en hebben in juli 2023 naast ons melkveebedrijf een camperplaats geopend. De Ruitenborgh is een heerlijke plek waar stilte en een donkere sterrenhemel nog bestaan. Waar het genieten is op de fiets of te voet van het mooie Vechtdal en waar je zo in het dorp Dalfsen bent. Waar je kunt koekeloeren in de stal of genieten van heerlijke lokale producten die worden aangeboden.
Wij vinden de gezellige drukte op de camperplaats een verrijking van ons bedrijf en met veel plezier organiseren we regelmatig arrangementen.
Met een groep campers op pad? Dan is onze mooie groepsruimte een fijne plek om elkaar te treffen of een kopje koffie te drinken.
We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen!

Lees verder

4.9

Dykes

nov 2025

Hier gestaan 18/19 nov. Wat in de vorige reviews staat klopt. We waren op doorreis , anders waren we nog een nachtje gebleven . Alles voor de camperaar is aanwezig en daarnaast ook nog prachtig schoon en verwarmd sanitair. Ook het aan- en afmelding via touchscreen gaat eenvoudig. Wel even kijken op welke plek je staat ivm de stroom. De prijs klopt. Aanrader!!

Super camperplaats; vlakke verharde plaatsen, schoon en schitterend sanitair en de mogelijkheid om vanuit de cp te wandelen en te fietsen. Jennifer zag Sara vandaag; en de jarige trakteerde op slagroom gebak!

super Camperplaats mooie plekken sanitair is 👌 en eigenaars zijn hele aardige mensen altijd fijn op een boerderij komen zekers terug grtz Patrick en Angelique

Ruitenborghweg 3A

7722 PA, Dalfsen, Nederland

Locatie host

We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen!

Lees verder

Camperlocatie bij een melkveebedrijf - tussen Zwolle en Dalfsen - Vechtdal - centrum Dalfsen 2km