Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
4.9

Locatie host
Wij zijn Edwin en Jennifer Schiller en hebben in juli 2023 naast ons melkveebedrijf een camperplaats geopend. De Ruitenborgh is een heerlijke plek waar stilte en een donkere sterrenhemel nog bestaan. Waar het genieten is op de fiets of te voet van het mooie Vechtdal en waar je zo in het dorp Dalfsen bent. Waar je kunt koekeloeren in de stal of genieten van heerlijke lokale producten die worden aangeboden.
Wij vinden de gezellige drukte op de camperplaats een verrijking van ons bedrijf en met veel plezier organiseren we regelmatig arrangementen.
Met een groep campers op pad? Dan is onze mooie groepsruimte een fijne plek om elkaar te treffen of een kopje koffie te drinken.
We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen!
Lees verder
Lozen cassettetoilet
Water
Stroom (10A)
Toilet

Ruitenborghweg 3A
7722 PA, Dalfsen, Nederland

Locatie host
We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen!
Lees verder
Camperlocatie bij een melkveebedrijf - tussen Zwolle en Dalfsen - Vechtdal - centrum Dalfsen 2km
€ 21,00