Camperplaatsen liggen voor de camping - douche via kaart - restaurant/winkeltje - gratis gebruik overdekt zwembad[bij mooi weer openluchtbad] - bosrijke omgeving - dichtbij Vecht-Reestdal - centrum 3km
Sterrebosweg 4
7722 KG, Dalfsen, Nederland€ 15,95 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenMooie camper plek voor de camping, vriendelijk ontvangt, mooi en schoon sanitair gebouw, en een prachtige omgeving om te fietsen.
Geen pinbetaling mogelijk op de dag dat ik aankwam. Ergens in februari 2022. Ik heb volgende dag wel geld kunnen opnemen bij pinautomaat, dus..... Of je lid bent van NKC wordt niet gevraagd, dus als je dat bent.. geeft het aan. Verder mooi wandelgebied, camping ziet er goed verzorgt uit. De sanitaire voorzieningen heb ik niet bekeken, maar algemene ruimtes zagen er schoon en verzorgt uit. Voor mij, ondanks de schitterende omgeving... geen 5.
lees meerDe pinautomaat gaf deze dag storing. Hij was kapot. Er staat vanaf toen een nieuwe automaat.
Een CP bij de camping met alle voorzieningen. Het sanitairgebouw is nieuw en wordt goed schoongehouden. Je wordt vriendelijk ontvangen en geholpen. De all- in prijs van € 13,95 is een heel nette prijs voor het gebodene.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Sterrebosweg 4
7722 KG, Dalfsen, Nederland52° 28' 31" N
info@starnbosch.nl
€ 15,95 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet