Vekabo minicamping bij actief melkveebedrijf - Dierenpark Nordhorn en Sterrenwacht in Lattrop - centrum 3km
Schiltmanweg 8
7591 PH, Denekamp, Nederland€ 18,00 • 15 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenHeerlijke camping met bijzonder gastvrije beheerders Jos en Eugenie. Wat een lieve mensen die alles doen om het hun gasten naar de zin te maken. we komen zeker terug !
wat hebben we genoten bij jullie op de camping gezellig en gastvrij we komen nog graag een keer terug Ria en Wim Barink Lochem
Wat een fijne plek. Warme ontvangst door Jos met een bakkie koffie en kleine rondleiding. Sanitair is ruim en schoon. Als je van rust en natuur houdt, is deze camping een aanrader.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
7591 PH, Denekamp, Nederland52° 24' 27" N
info@hetbrook.nl
€ 18,00 • 15 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet