camping met christelijke grondslag - geen aankomst op zondag - royale plekken in bosrijke omgeving - overdekt verwarmd zwembad - verhuur E-bikes - centrum 4km
Rheezerweg 76
7795 DA, Diffelen, Nederland€ 21,60 • 1 apr. t/m 1 nov.
NKC - NKC/CCI Card, CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWij hebben daar een week gestaan zeer vriendelijk ontvangst door de beheerders en goed uitleg. Sanitair prima 👌 goede fiets mogelijk heden in de omgeving zeker een aanrader. Andries en Irene.
Heel goede camping in de Vechtvallei. Zeer vriendelijk ontvangst met goede uitleg over de camping. De camping grenst aan knooppunten fietsroutes, om schitterende fietstochten te maken. Op enkele kilometers afstand kan je Ommen en Hardenberg bezoeken. De camping heeft ruime plaatsen die door hagen zijn gescheiden . campervoorzieningen zijn dik in orde. verder is het sanitair meer dan voldoende. 16 amp. stroom. Mart en Annemarie Remeijsen
lees meervriendelijke ontvangst, mooie plaatsen. enerzijds erg royaal door 16 amp. stroom, anderzijds bekrompen ouderwets. je moet betalen voor het douchen en het afwaswater en internet. ik heb nog nooit zoveel elektrische apparaten gezien als hier. airco’s, inductie kookplaten, er was zelfs iemand die een elektrisch kacheltje onder de luifel had. mijn advies is: verlaag de amp. en doe douchen en internet inclusief tenslotte is de prijs daar ook naar.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
lees meerRheezerweg 76
7795 DA, Diffelen, Nederland52° 32' 9" N
info@devechtvallei.nl
€ 21,60 • 1 apr. t/m 1 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet