Reensboer Recreatie, Geesteren Overijssel

Geclaimd door eigenaar

C

Charmingmalibu

3 dagen geleden

Voor ons top camperplaats, dankzij Twentse gastvrijheid en gezelligheid. Kerstdiner en borrelplankje, super georganiseerd. Avond met midwinterhoorn blazers, gluhwijn en chocolademelk aangeboden door de eigenaar. Zeer goede wifi. Prima sanitair. Mooie ligging dicht bij natuur met veel fiets en wandelmogelijkheden. Wintercamperen helemaal geslaagd!

voor de allereerste keer, hier overnacht met onze camper, en wat een geweldige plek, prachtig stuk natuur, en hele leuke eigenaars. alles is hier superschoon, je kan overal gebruik van maken. Binnenkort komen we zeker terug.

Gerrit vos

6 dagen geleden

hier 2 week gestaan met een glimlach Wat is dit een geweldige camping Reensboer van Desiree en Edwin en Geweldige kerstdiner rondom ze krijgen van mij een 10 top 👍 je ziet hier mij wel vaker. groetjes Gerrit .

Volmersweg 8

7678 SJ, Geesteren, Nederland

52.43198442 6.74942744

Gelegen in het Twentse dorp Geesteren - dichtbij de Duitse grens - gebruik GPS-coördinaten - bij vleesveehouderij - Ootmarsum 15km - centrum 1.5km