Haaksbergen, Overijssel, Nederland

Camperplaats Erve Kievit

Landelijk gelegen kleinschalige locatie - vanaf kruispunt Geukerdijk x Hazenweg richting Oude Boekeloseweg rijden en Hazenweg helemaal uitrijden tot Erve Kievit - uitvalsbasis om de omgeving te verkennen [ook voor mindervaliden] - centrum 3km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Hazenweg 15a

7482 SK, Haaksbergen, Nederland
    Toon op kaart
  • € 17,00 • 1 apr. t/m 30 sep.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

4van 5
  • september 2022

een perfecte camperplaats met voorzieningen zoals het moet zijn! niets om op aan te merken! we wilden 2 nachten maar bleven 5 nachten! Henk en Joke

• augustus 2022

Kleine camperplaats in het ❤️ van Twente met prachtig sanitair! Mooi schuin aangelegde vakken zodat je niet het gevoel hebt dat je in een rij staat! Dat alles dicht bij het mooie Buurserzand en het Haaksbergerveen…. En Enschede om de hoek voor de stad-liefhebbers!

• augustus 2022

ik kan geen ster geven want we konden er niet staan, op informatie staat camperlengte onbeperkt, maar op het hek 8 m. en gewicht min 3.5 ton.

Reactie van beheerder

Bedankt voor uw reactie. Sorry dat we niet eerder hebben gereageerd. We hebben twee plaatsen voor grote, zware campers. Ze liggen achter de schuur. We zullen dit volgend jaar wat duidelijker aangeven. Hopelijk zien we u dan nog een keer terug. Vriendelijke groet, Tonnie

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 13 reviews

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
4van 5
  • september 2022

Reactie van beheerder

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Contactgegevens

Prijs

• € 17,00 • 1 apr. t/m 30 sep.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten