Locatie aan de Sallandse Heuvelrug/Holterberg - betaling en in- en uitchecken via servicezuil - Pieterpad - honden gratis - terrein verhard en geschikt voor zware campers - openluchtzwembad op 300 meter - geschikt voor jonge gezinnen - centrum Holten 1km
Rijssenseweg 34
7451 RD, Holten, Nederland€ 13,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenheb er gestaan met mijn renault kangoo omgebouwd tot mini camper was geen probleem een prachtige locatie vriendelijke eigenaren ik kom er zekker nog keer weer
Fijne camperplaats. Goede sanitairevoorziening en informatie over de omgeving. Op loopafstand van het centrum.
Prachtige Camperplaats met goed onderhouden sanitair. Vriendelijke ontvangst waarbij we leuke ideeën voor uitstapjes en eetgelegenheden gekregen hebben. We hebben er 6 dagen met veel plezier gestaan.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Rijssenseweg 34
7451 RD, Holten, Nederland52° 17' 6" N
info@camperplaatslookerland.nl
€ 13,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater