Lookerland-Holten

Geclaimd door eigenaar

Camperplaatsen

Locatie host

Wij zijn de vrolijke beheerders van camperplaats Lookerland in Holten en bieden plaats aan 25 campers. Onze camperplaats ligt dichtbij het centrum van Holten en de Holterberg, ideaal om fietsen en wandelen met gezelligheid te combineren. Inchecken bij incheckzuil met stroompaalnummer. Afwasplaats en Super WIFI! Hanzestad Deventer goed en snel bereikbaar met fiets of trein. Honden welkom en gratis! Supermarkt, bakker en horeca op loopafstand.

Lees verder

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

E

EvdH

okt 2025

2 nachten gestaan. gewandeld naar Holten voor terrasje, hardgelopen richting uitkijkpunt Holterberg en met de trein naar Deventer. wat een heerlijke plek. we komen zeker terug. als je wil kan je ook verhard staan. met natte dagen ook een uitkomst.

HenriB

okt 2025

Nette en schone camperplaats met alles wat er moet zijn. prijs/kwaliteit verhouding is prima in orde. Zo zijn trouwens alle CP's van "Bij Ons". Gemakkelijke in- en uitchecken procedure met de aanmeldzuil, maar de eigenaren heb ik niet gezien, jammer, het doet zo wel wat onpersoonlijk aan. We stonden hier 2 nachten.

Ha&He

sep 2025

Goede plek als uitvalsbasis om leuke fietstochtjes te maken. We stonden hier een nacht eind augustus.

Rijssenseweg 34

7451 RD, Holten, Nederland

Locatie host

Lees verder

Locatie aan de Sallandse Heuvelrug/Holterberg - betaling en in- en uitchecken via servicezuil - bevestiging via sms-bericht - stroomverbruik controleerbaar - geschikt voor jonge gezinnen - centrum Holten 1km