Prima CP. Hier half oktober 2 nachten gestaan. Niets toe te voegen aan de eerdere reviews.
Hier afgelopen week een drietal nachten gestaan, hele fijne Camperplaats met prachtige sanitaire ruimte en klein boeren winkeltje. Perfecte uitvalsbasis basis voor fietsen door Nationaal Park Sallandse heuvel rug of Holterberg. Bezoek aan Holten of Rijssen is zeker ook de moeite waard. We hebben ons hier prima vermaakt en hij staat bij onze favorieten.
lees meerHier is al zoveel over geschreven. En het klopt allemaal . Plaatsen ruim en voldoende. Fiets mogelijkheden prima, oa naar Rijssen en Nijverdal. Prima schone toiletten en douches. Grijs water e.d. makkelijk te lozen.
lees meerHelhuizerweg 46
7451 KD, Holten, Nederland52° 19' 4" N
info@sploderstea.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons