Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Hallo allemaal, wij zijn Christien en Rinke. Wij zijn een tijdje geleden gestopt met onze veehouderij en hebben ook al als camperaars ervaring opgedaan op diverse camperplaatsen. Aan de hand van deze ervaringen hebben we nu onze eigen camperplaatsen gerealiseerd die van alle gemakken voorzien zijn. We hebben veel aandacht gegeven aan de sfeer en aankleding en gezelligheid van de camperplaatsen. De camperaars die bij ons komen moeten het goed naar de zin hebben. Wij zullen er alles aan doen om dat te realiseren, er is geregeld iets te doen of te boeken bij ons. Er is veel info over activiteiten te vinden in ons info-huisje. En ook als je van rust houd ben je op de juiste plaats. Kortom, voor ieder wat wils! Wij kijken uit naar jullie komst!!
Lees verder

Kallenkote 20
8345 HB, Kallenkote, Nederland

Locatie host
Lees verder
Gelegen in dorp Kallenkote - reserveren via de website - navigeren naar Kievitweg na ongeveer 100 meter is ingang rechts van de locatie - Steenwijk 3km
1 mrt t/m 1 nov
€ 20,00