SVR camping de Haarakker

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Op de plek waar eerder de bosbessen groeiden, verwelkomen wij nu camping-gasten. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze Boerencamping; een ideale verblijfplaats voor iedereen die van rust en ruimte houd!

Voorzien van een compleet nieuw sanitairgebouw, voorzien van toiletten, luxe douchegelegenheden en was- en droog-machines vindt u alles op deze camping voor een zorgeloos verblijf.
De kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen elektriciteit- en water-aansluiting en beschikken over een goed werkend (en voor u gratis!) WiFi-netwerk.

Lees verder

• Stroom

• Douche

Pantarhei

jul 2025

Wat een fijne plek. Prettigeontangst Alles is prima verzorgd. Ken geen plek met zulke verzorgde sanitaire voorzieningen. En je mag heerlijke blauwe bessen plukken.

Mooie rustige camperplaats , proper en net sanitair .vriendelijke uitbater heel behulpzaam. een aanrader! Wim en Anita

Camper_Sars

mei 2025

Afgelopen week twee nachten gestaan, super relaxed, mooi sanitair en prachtige omgeving! groetjes Sharon

Vermolenweg 55

7679 TW, Langeveen, Nederland

Locatie host

Lees verder

Kampeerplaatsen op camping - gelegen bij voormalige bosbessenkwekerij - buitengebied van Langeveen - centrum Langeveen 3km

1 apr t/m 30 jun

1 jul t/m 31 aug