restaurant/ snackbar open van 11-23u - mooi uitzicht over de weide - maandag/dinsdag gesloten - consumptie gewenst - centrum 150m
Rijksstraatweg 97
8121 ED, Olst, Nederland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenRustige en mooie plek. Mooi uitzicht. Vriendelijke en gastvrije ontvangst. Voor herhaling vatbaar!
Wij hebben hier 18-6-2020 gestaan en s,avond heerlijk gegeten in het restaurant . De eigenaar kwam in de middag persoonlijk even langs voor een praatje , leuk om zo ontvangen te worden .
Een hele rustige plek achter een restaurant. Geen voorzieningen. Het restaurant was voor het eerst na de Corona sluiting weer open. Voor heel weinig geld hebben wij hier gegeten. Een vriendelijke bediening zat er gratis bij. De cp is gratis maar dan ligt het voor de hand dat je hier iets eet.
Toilet
Rijksstraatweg 97
8121 ED, Olst, Nederland52° 21' 33" N
cafe.ripperda.dennul@wxs.nl
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHonden toegestaan