Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
In het mooie glooiende landschap van Twente ligt Erve Benneker.
In 2016 hebben we camperplaats Skop’nboer geraliseerd en
door de landelijke ligging bieden wij u rust, ruimte en gemoedelijkheid.
Dat resulteerde in 2019 tot camperplaats van het jaar en dat maakt ons trots.
In 2022 hebben we samen met het waterschap onze lage weides teruggegeven aan de natuur; we hebben deze nieuwe natuur An ‘n Twellenbek genoemd. Over een pad kunnen de gasten er door heen lopen.
In september 2024 zijn de Schoapdiek Huuskes gerealiseerd; luxe appartementen die door zijn fraaie ligging an'n Twellebek u het ruimtelijke gevoel geven.
Wij zijn Jan en Sandra Benneker en samen hebben wij van erve Benneker een sfeervolle locatie gemaakt, u bent van harte welkom!
Lees verder
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak

Schaapskooiweg 2
7586 RJ, Overdinkel, Nederland

Locatie host
In het mooie glooiende landschap van Twente ligt Erve Benneker.
In 2016 hebben we camperplaats Skop’nboer geraliseerd en
door de landelijke ligging bieden wij u rust, ruimte en gemoedelijkheid.
Dat resulteerde in 2019 tot camperplaats van het jaar en dat maakt ons trots.
Lees verder
Gelegen aan de Ruhenbergerbeek - betaling en in- en uitchecken via servicezuil - bevestiging via sms-bericht - stroomverbruik controleerbaar - reserveren mogelijk - winnaar NKC-verkiezing Camperlocatie 2019 - auto /fietsverhuur - vogelgebied met uitkijkpost - honden aangelijnd - centrum Overdinkel 3km
€ 18,50