Camperplaats De Boskamer

Geclaimd door eigenaar

Camperplaatsen

Hajedam

okt 2025

Wij zijn hier 2 nachten geweest en hebben wederom genoten. prachtige fiets omgeving. Hele fijne Camperplaats met vriendelijke mensen. Het sanitair voldoet prima maar er is een prachtige nieuwe schuur met sanitair in aanbouw. Wij hebben genoten

Wageffe

sep 2025

mooie camperplaats goede en vriendelijke ontvangst mooie fietsroutes. van ons geen gezeur over toiletten en douches.beetje camper heeft zun eigen sanitair.

Ko&Keetje

sep 2025

Mooie plekken, naast 2 oude paardjes...dicht bij het bos waar je de honden uit kan laten...heel dicht bij Ootmarsum ,erg leuk dorpje waar veel te zien is. Jammer dat de kortste weg vals plat en zwaar is ! Wc is zwaar knudde maar de douche is goed te doen (gedateerd). Toch zijn wij positief over de plek, mooie omgeving..tot de volgende keer...

Ootmarsumseweg 388

7667 PC, Reutum, Nederland

Locatie terrein omzoomd door bomen - Twentse coulisselandschap - natuurgebied Springendal - honden aangelijnd - langer verblijf i.o.m eigenaar mogelijk - in vorstperiode geen voorzieningen - Ootmarsum 3km - centrum 2km