Kampeerterrein De Zeven Linden

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Ballering

aug 2025

Dit was altijd het kampeerterrein waarop we met de camper gingen staan als we op visite gingen bij onze dochter in Hilversum. Vanaf vandaag niet meer. €43,- moesten wij betalen voor één nacht. Voor de douche moet je dan nog extra betalen en als je iets teveel stroom betaald krijg je een narekening (prijs op 30 augustus). Hoogseizoen zei de zeer onvriendelijke meneer achter de balie geïrriteerd. Absurd! Geen Zeven Linden meer voor ons!

leonverschuren

jul 2025

prima camping met goed sanitair, mooie wandel en fietspaden. Dicht bij het centrum en toch volop rust. Enige minpunt zijn de kosten van WIFI en het ontbreken van een waterkraantje op het veld.

Ria-en-Henk-Bremer

jun 2025

een heerlijke camping met legio schitterende fietsroutes er om heen. de camperplaatsen zijn goed maar je kunt ook op de camping zelf gaan staan we hebben een week van beide voorzieningen gebruik gemaakt een prijs/kwaliteit verhouding is goed te noemen. 1 minpuntje is de elektrische voorziening die wel erg krap is afgesteld.

Zevenlindenweg 4

3744 BC, Baarn, Nederland

52.19567 5.24546

Sitecode: 19073

camperplaatsen op de camping - ook kampeerplaatsen geschikt voor campers tegen hoger tarief [zie website] - met feestdagen alleen arrangementen - Boswachterij De Vuursche - Paleis Soestdijk - Kasteel Drakensteyn - ook quickstopplaatsen voor de camping [sc 5275] - zwembad 1,5km - centrum 3km

1 jan t/m 6 apr

7 apr t/m 10 apr

11 apr t/m 15 apr

Toon alle tijden en prijzen

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!