midden op de Utrechtse Heuvelrug - bij goed weer ook campers op kampeerplaatsen [15] tegen hoger tarief - zie website voor tarieven feestdagen in voorjaar - Hang-On Survivalparcours, Magic bowling, interactieve sportvelden - glooiend landschap - gezellige dorpjes en Utrecht en Amersfoort op fietsafstand - centrum 1.5km
Hydeparklaan 24
3941 ZK, Doorn, Nederland€ 28,46 • 29 mrt. t/m 30 apr.
€ 31,46 • 1 mei t/m 25 mei
€ 28,46 • 26 mei t/m 9 jul.
€ 32,46 • 10 jul. t/m 27 aug.
€ 28,46 • 28 aug. t/m 28 okt.
NKC - NKC/CCI Card, CKE - Camping Key Europe, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenAlles klopt, is netjes en keurig geregeld op deze mega-camping. Ondanks de drukke bezetting tijdens voorjaarsvakantie was het er aangenaam rustig. Daarom 4 sterren. Maar als je een kleinschaliger terrein wilt kun hier beter wegblijven.
mooie ruime plaatsen. Alles zeer schoon. prachtige omgeving. Erg vriendelijk ontvangst. We hebben gebruik gemaakt van de ACSI kaart. Voor ons hondje wordt dan nog wel extra 5,50 per dag gerekend.
Heerlijk park om met de camper te staan, wel wat verkeersruis maar verder een rustig groot park. Helemaal prima voor ons.
Beste Piet en Marga, Hartelijk dank voor jullie super leuke review. Jullie zijn altijd van harte welkom om nog eens langs te komen.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Hydeparklaan 24
3941 ZK, Doorn, Nederland52° 3' 23" N
hetgrotebos@rcn.nl
+31 85 0400 700
€ 28,46 • 29 mrt. t/m 30 apr.
€ 31,46 • 1 mei t/m 25 mei
€ 28,46 • 26 mei t/m 9 jul.
€ 32,46 • 10 jul. t/m 27 aug.
€ 28,46 • 28 aug. t/m 28 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet