Camperplaats langs de Oude Rijn - mooiste kasteel van Nederland De Haar Haarzuilens 5km - uitvalbasis voor de historische steden Utrecht 15km en Woerden 7km - wandel- en fietsmogelijkheden - centrum 2km
Haanwijk 23
3481 LH, Harmelen, Nederland€ 20,00 • 15 mrt. t/m 31 okt.
Kortingskaartenzeer nette CP met alle voorzieningen. mooie ruime verharde plaatsen met lekker stukje gras voor de camper. Utrecht, Woerden en kasteel de Haar zijn op fietsafstand.
Mooie camperplaats. Vriendelijke eigenaars schoon sanitair. Voor ons nummer 1 in Nederland fam. de Vries, Almere
1 van de mooiste camperplaatsen waar we zijn geweest vriendelijke beheerster en prachtig sanitair en heel mooie fiets omgeving veel route kaarten beschikbaar naar Utrecht en Gouda mooi uitzicht kom zeker weer terug
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Haanwijk 23
3481 LH, Harmelen, Nederland52° 5' 39" N
info@polderhaan.nl
€ 20,00 • 15 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet