4,75van 5

• september 2023

een zeer mooie camperplaats en vriendelijke en behulpzame mensen. Dichtbij Schoonhoven. Een mooie omgeving om te fietsen. wij komen zeker nog eens terug.

• augustus 2023

Alles is al gezegd. Het is in één woord super. Anneke en Gerrit zijn geweldige lieve mensen, die ons het gevoel gaven, dat wij welkom en bijzonder zijn. Ze proberen het ons, in vele opzichten, naar de zin te maken Wij hebben genoten!! Hennie en Jan

CamperuutKampen

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 202 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,75van 5

• augustus 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Campererf De Willige Waard