Camperplaatsen achter het bedrijf - deelnemer campererf - 2e plaats winnnaar camperlocatie van het jaar 2019 - in de kern Willige Langerak [gemeente Lopik] - Groene Hart van Nederland - vanaf de A2 via afslag 9 (N210 richting Nieuwegein/IJsselstein/Schoonhoven) - uitzicht over de polders - Nederlands Zilvermuseum - centrum Schoonhoven 3,5 km - centrum 6 km.
Lekdijk West 76
3411 MZ, Lopik, Nederland€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenook in januari met sneeuw een prima plek om te staan. super vriendelijke ontvangst en nu ook alle ruimte. wij komen zeker terug als het een zonnig en warmer weekend is.
super vriendelijke ontvangst mooie grote verharde plaatsen mooie omgeving sanitair is 👍 alles is gewoon aanwezig komen zeker een x terug voor een weekend als het weer wat beter word en jullie wonen prachtig 👌 grts Patrick en Angelique
Supervriendelijk en rustig. We werden hartelijk ontvangen en kregen een kleine rondleiding door de faciliteit. Alles is smaakvol ingericht en zeer schoon. Echt een aanrader 10/10
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Lekdijk West 76
3411 MZ, Lopik, Nederland51° 56' 33" N
info@dewilligewaard.nl
€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater