Camperplaatsen achter het bedrijf - 2e plaats winnnaar camperlocatie van het jaar 2019 - in de kern Willige Langerak [gemeente Lopik] - Groene Hart van Nederland - vanaf de A2 via afslag 9 (N210 richting Nieuwegein/IJsselstein/Schoonhoven) - uitzicht over de polders - Nederlands Zilvermuseum - centrum Schoonhoven 3,5 km - centrum 6 km.
Lekdijk West 76
3411 MZ, Lopik, Nederland€ 16,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenPrachtige camperlocatie met keurig nette voorzieningen. Erg aardige en gastvrije eigenaren. We hebben erg genoten van de rustige omgeving, het uitzicht, de schapen en onze boekenverzameling flink kunnen uitbreiden in bibliotheek in de schuur.
Toplocatie
prachtige camperplaats, perfecte voorzieningen waar echt over nagedacht is. mooie omgeving zowel voor wandelingen in de natuur of voor fietstochten. vriendelijke en gastvrije ontvangst. helaas moesten we door omstandigheden eerder vertrekken maar we komen hier absoluut nog terug, een echte aanrader deze camperplaats.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Toplocatie
lees meerLekdijk West 76
3411 MZ, Lopik, Nederland51° 56' 33" N
info@dewilligewaard.nl
€ 16,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater